Постоянни промокодове. За поръчки >130 лв - с MY5 спести 5 лв.  > 200 лв - с MY10 спести 10 лв. > 300 лв - с MY20 спести 20 лв.  > 500 лв - с MY50 спести 50 лв.  > 800 лв - с MY100 спести 100 лв. Промокодовете важат и за стоки в промоция.

Парфюми, от които спира дъхът

Парфюми, от които спира дъхът
Помните ли, че наближава Свети Валентин. Това е оня ден, някога наричан с кроткото Трифон Зарезан. Мъжете се събираха в името на берекета.
 
Днес, датата 14 февруари, може да се превърне в кошмар, особено ако сте в първите 7 години от своята връзка. Както дамите, така и господата очакват с нетърпение валентинката, която е още по-ценна, ако под нея се крие нещо малко и стойностно, с оригинално шишенце.
 
Забележете, че днес, когато се очертава всички романтични места да са затворени за празниците, подаръците придобиват още по-голямо значение. Ако сте забелязали замечтания поглед на любимия/любимата, вторачен в нещо, което ви притеснява с цената си, то разгледайте на какво са подложени други.
 
Събрахме за вас любопитна информация, която ще ви убеди в скромността желанията на човека до вас.
 
И така: най-скъпите парфюми в света.
 
Цената на един парфюм зависи от 2 основни компоненти. Първият е цената на съставките в парфюма. Вторият е цената на флакона. Най-скъпите продажби в света са обикновено на благотворителни търгове и цената там достига и над 1 млн. В това са включени скъпоценните камъни, инкрустирани по „опаковката“. Последната е като бижу.

Важно е да помните, че колкото по-висока е цената на парфюма, толкова по-рядко ще го усетите около някой друг. В класацията, която разгледахме има сравнително по-скромни суми.
 
Joy Baccarat Pure Parfum, лимитирана серия. Цена $1,800.00
Joy Baccarat Pure Parfum, лимитирана серия

Този микс е създаден през 1930 и е прочут .... с цената си. През 20-ти век се считаше, че това е най-скъпият парфюм. Притежава екстравагантно флорално съдържание - изумителните 10 600 цветчета жасмин и 28 дузини рози на шишенце.
 
2 Les Royales Exclusives Jardin dAmalfi Fragrance. Цена $995.00
Les Royales Exclusives Jardin dAmalfi Fragrance.


Създател е британецът Olivier Creed. Парфюмът е с премиера в 2011. Съществува във вариант дамски парфюм и такъв за мъже. Чувствителните ноздри ще усетят аромат като в италианска градина – нагрети от слънцето цитрусови плодове, лек намек за роза и ябълка, дървесен кедър, ветивер и канела. Шишенцето е ръчна изработка.
Връхните нотки са мандарина, нероли, бергамот и розов пипер; средните нотки са българска роза, ябълка и кедър от Вирджиния; базови нотки са бял мускус, хаитянски ветивер и канела.
Дотук познатите съставки напомнят коледен пудинг. И ... Казанлък.

3 Original Collection No. 1 Feminine. $525.00
Original Collection No. 1 Feminine.


Дамски парфюм с типичен ориенталски ефект. Създаден наскоро – през 2006 и произведен в лимитирана серия (10 скъпоценни флакона). Количеството отдавна е изчерпано. И все пак: представете си комплексен аромат на бяла праскова, слива, жасмин роза и карамфил. Така изброени, липсва само канела, за да добие коледен аромат.
С риск да дублираме информацията няма как да не акцентираме на аромат на този дамски парфюм. Ще усетите плодови нотки на ананас, слива, лимон, смесени с розов жасмин и орхидеи, съчетани с кехлибар, тонка, ванилия, които придават бляскавото докосване. Свежи аромати, които ще ви накарат да се чувствате невероятно. Дамски парфюм, който придава шик на всяка жена, която поддържа себе си в ежедневието.

4 Love is in the Air Limited Edition. $1,210.00
4 Love is in the Air Limited Edition.

Чувствен бял мускус, деликатен жасмин, слива са в основата на селекцията. Опаковката обаче го прави истински лидер за подарък за любим човек!
 
5 Roja Haute Luxe. $3,500.00

Roja Haute Luxe
Нахално предозиране на съставки, комбинирани така, че всяка капка заслужава цената си, която никак не е малка. Ориенталски парфюм е най-точното определение. Плътен аромат на роза, жасмин и ylang ylang, и една силна база на пикантни, нотки  - джинджифил, канела, карамфил, пачули, гори, смоли и амбра. Всяка година се произвеждат до 500 флакона.


Стани част от нашия свят

Абонирай се и открий света на Starcorp и неговите специални предложения