Постоянни промокодове. За поръчки >130 лв - с MY5 спести 5 лв.  > 200 лв - с MY10 спести 10 лв. > 300 лв - с MY20 спести 20 лв.  > 500 лв - с MY50 спести 50 лв.  > 800 лв - с MY100 спести 100 лв. Промокодовете важат и за стоки в промоция.

AquaSource продукти за здраве

AquaSource продукти за здраве

Компанията AquaSource е основана през 1994 г. от хомеопатите - Дейвид Хауъл и Робър Дейвидсън. Те са водещи специалисти във Великобритания.

Замърсяването на околната среда, промишленото производство, химизацията, електромагнитното облъчване, употребата на консерванти и подобрители, и цялата поредица зловреди на нашето време доведоха до това, че никоя от храните не е същата. Днес, за да получим необходимите вещества трябва да изядем 3 -5 пъти по-голямо количество, и пак не бихме се снабдили с всички задължителни вещества. Дори с подходяща диета е трудно да се достигнат препоръчваните от Световната здравна организация дневни дози, защото хранителните продукти откровено са без някои минерали, витамини и ценни съставки. Например: витамин А напълно отсъства от месото, калцият в зеленчуците е с 50-60% по-ниско съдържание, същото е положението и с останалите минерали, а други като хром, селен почти липсват...

Приемането на хранителни вещества под формата на синтетични таблетки е лош вариант, защото те се приемат частично от организма . Но поради своята неорганична форма на грубо вещество те не могат да проникнат в клетката . А щом нещо не проникне в клетката , то не може да бъде вкючено в обмяната на веществата и по тази причина няма стойност за организма .Таблетките съдържат пълнители, свързващи вещества, помощни вещества, оцветители, дезинтегранти и разредители – това е само част от палитрата. Помощните вещества, като например повидон (PVP), целулоза, модифицирано нишесте и други, които се използват като свързващи вещества, дезинтегранти и разредители, може да представлява до 85% от таблетката! Колкото е по-евтина таблетката, толкова повече такива съставки съдържа. Има също така много доклади, че таблетките минават невредими през храносмилателната система – не се разтварят или се задържат там, но така и не отдават активните вещества на организма. Изследванията показват, че хората предпочитат капсули, тъй като те са по-лесни за поглъщане. Но има и друга причина – много по-здравословно е да се приемат капсули, отколкото таблетки. По правило капсулите не би трябвало да съдържат ненужни добавки. По-чисто съдържание, по-добри резултати! Капсулите подобряват усвояването на продуктите.

Капсулите на AquaSource не преминават неразтворени през храносмилателния тракт. Те са проектирани да отдадат съдържанието си с висок процент на усвояване от организма. Много хора предпочитат капсулите на АкваСорс поради чистотата на суровините и ефективността на продуктите. Капсулите на АкваСорс се изработват без нагряване и без смазка. Не са необходими свързващи вещества. Няма оцветители. Не са необходими дезинтегранти. Няма помощни вещества. Няма разредители. Единствената добавка, която може да се ползва е в случаите, в които натуралната съставка е толкова малка по обем, че да изисква ползване на натурална основа, за да се оформи. Капсулите на АкваСорс съдържат само чисти съставки ,които не съдържат пшеница, мая, лактоза, няма добавена захар. Не съдържат химикали, свързващи вещества или добавки. АкваСорс използва само най-чистите съставки, за да направи ефективни и добри продукти.

За да се причисли към суперхраните, една храна трябва да отговаря на много условия:

Да съдържа в сравнително малък обем извънредно голямо количество хранителни вещества.

Да бъде естествена, а не преработена, и по-точно да няма дезактивиране на ензимите й.

Да бъде изключително лесно усвоима от организма на човека, без да го натоварва.

Да се отличава с много ползи, които не се постигат с употребата на обикновените храни.

Това, което очакваме от суперхраните, е да зареждат организма с енергия, да пречистват тялото от токсини, радиация и др., да повишават имунитета, да действат подмладяващо и да удължават живота. Някои суперхрани са с органна и тъканна насоченост – например за мозъка, за черния дроб, за кожата, за костите и т.н., а други са универсални, т.е. полезни за целия организъм. Суперхраните се различават от повечето останали здравословни храни и хранителни добавки, (които съшо са много полезни, но не могат да се мерят с тях) по това, че суперхраните са основата на доброто здраве, а хранителните добавки, билки и др. са надстройка. Суперхраните са незаменими за организма като цяло, т.е. за всички клетки, тъкани и органи, докато повечето останали билки и добавки са полезни по-скоро за отделни органи и системи. Другата характеристика, която отличава суперхраната от хранителните добавки е нейната универсалност т.е. суперхраната може да се добави към храната на всеки човек, независимо от възраст и здравословно състояние. Което не може винаги да се каже за хранителните добавки. Суперхраните могат да се разделят на няколко групи в зависимост от произхода си и действието им върху човешкия организъм. Можем да говорим и за супер комбинации, при които няколко храни са съчетани по такъв начин, че се получава продукт с уникални ползи.

Най-добрите суперхрани в света са:

От царството на водораслите: синьо-зелените микроводорасло AFA (елексир за мозъка) и Спирулина (майчиното мляко на Земята), които между всички храни от природата са с доказано най-високо съдържание на разнообразни ценни хранителни съставки.

От растителното царство: есенциалните мастни киселини, съдържащи се в много ядки и семена. Те влизат в състава на клетъчните мембрани и тъканните медиатори, които регулират метаболизма.

От животинското царство: коластрата. Тя е най-добрата храна за бозайници. Съдържа растежни фактори, които подпомагат регенерацията на организма, забавят остаряването и удължават живота.

Тези суперхрани са основа за добро здраве на всеки човек и употребата им ще нараства все повече, защото все повече хора се убеждават в ползите от тях и естествено ги препоръчват на познатите си.

АкваСорс е фирма, родена от зелената вълна, с мисия да дава на хората здраве, енергия и възможности. Приоритет в нейната листа са именно суперхраните – естествени, универсални, алкални, чисти и от най-добрия източник, чрез щадящо изсушаване - с напълно запазен потенциал .

Стани част от нашия свят

Абонирай се и открий света на Starcorp и неговите специални предложения