Доставка и плащане

Начин на плащане : Плащате само при доставка (наложен платеж) : при получаване на продуктите , плащате дължимата сума на куриера. За клиенти извън България заплащането става по банков път след потвърждаване от наша страна на готовност за изпращане на поръчката и уточняване на транспортните разходи.
Ако желаете можете да заплатите по банков път Вашата поръчка, но само след потвърждение от наша страна за наличност и възможност да доставим поръчаната от Вас стока. Плащането по банка се извършва по следната сметка:

Банка ДСК
IBAN: BG26 STSA 9300 0003 5337 20
СТАРКОРП ЕООД
 

Условия за доставка : За населените места в страната , доставката се изпвършва чрез куриерски фирма  "ЕКОНТ" или „Спиди“ с наложен платеж . Транспортните разходи за поръчки до 100 лв. са както следва: при доставка на адрес -  6.90 лв. ; (доставката се извършва на първия работен ден по графика за посещение на населеното място от СПИДИ, при доставка до офис на "ЕКОНТ" - 5.90 лв; при доставка до офис на "СПИДИ" - 4.50 лв (получава се на следващия  работен ден). Цената на доставката се прибавя към крайната сума на поръчката . За доставки над 100 лв. на територията на България  транспортни разходи не се начисляват .

Доставка до Гърция и Румъния - за пратки до 1 кг - 10.80 лв, за пратки до 2 кг - 14.00 лв. Shipment to Greece or Romania <1kg - 10.80BGN, 1kg<2kg - 14.00BGN

Срок за доставка : От зоната , в която попада Вашето населено място зависи и срокът за доставка ( след предаване на пратката на куриерската служба ). Срокът за доставка е между 1 и 4 работни дни в зависимост от вида , наличността на продукта и населеното място за доставка .

Сумата за минимална заявка е 10 лв.