Постоянни промокодове. За поръчки >130 лв - с MY5 спести 5 лв.  > 200 лв - с MY10 спести 10 лв. > 300 лв - с MY20 спести 20 лв.  > 500 лв - с MY50 спести 50 лв.  > 800 лв - с MY100 спести 100 лв. Промокодовете важат и за стоки в промоция.

Доставка и плащане

Начин на плащане : Плащате само при доставка (наложен платеж) : при получаване на продуктите , плащате дължимата сума на куриера. За клиенти извън България заплащането става по банков път след потвърждаване от наша страна на готовност за изпращане на поръчката и уточняване на транспортните разходи.
Ако желаете можете да заплатите по банков път Вашата поръчка, но само след потвърждение от наша страна за наличност и възможност да доставим поръчаната от Вас стока. Плащането по банка се извършва по следната сметка:

Банка ДСК
IBAN: BG26 STSA 9300 0003 5337 20
СТАРКОРП ЕООД
 

Условия за доставка : За населените места в страната , доставката се изпвършва чрез куриерски фирма  "ЕКОНТ" или „Спиди“ с наложен платеж . Транспортните разходи за поръчки до 100 лв. са както следва: при доставка на адрес -  7.50 лв. ; (доставката се извършва на първия работен ден по графика за посещение на населеното място от СПИДИ, при доставка до офис на "ЕКОНТ" - 6.70 лв; при доставка до офис на "СПИДИ" - 5.50 лв (получава се на следващия  работен ден). Цената на доставката се прибавя към крайната сума на поръчката . За доставки над 100 лв. на територията на България  транспортни разходи не се начисляват .

Доставка до Гърция и Румъния - за пратки до 1 кг - 10.80 лв, за пратки до 2 кг - 14.00 лв. Shipment to Greece or Romania <1kg - 10.80BGN, 1kg<2kg - 14.00BGN

Срок за доставка : От зоната , в която попада Вашето населено място зависи и срокът за доставка ( след предаване на пратката на куриерската служба ). Срокът за доставка е между 1 и 4 работни дни в зависимост от вида , наличността на продукта и населеното място за доставка .

Сумата за минимална заявка е 10 лв.

Връщане на продукт:

Ако сте закупили продукт от нас, който, не сте използвали и желаете да върнете можете да направите това в 14 дневен срок от получаване на продукта. В случай, че искате да върнете парфюм, който сте закупили и пробвали, можете да направите това, като ние ще Ви въстановим 80% от заплатената сума за съответния парфюм. От хигиенни съображения не подлежат на връщане пробвани козметични продукти.
За да върнете закупена стока към СТАРКОРП ЕООД, моля изпратете партката до
СТАРКОРП ЕООД
0899-111730
Бургас
Спиди офис Братя Миладинови
Приложете банкова сметка, по която да Ви въстановим сумата.
Ще получите въстановената сметка по посочената сметка не по-късно от 3 работни дни, след като получим върната стока.