Доставка

Начин на плащане : Плащате при доставка (наложен платеж) : при получаване на продуктите , плащате дължимата сума на куриера. Условия за доставка : За населените места в страната , доставката се извършва чрез куриерска фирма  "ЕКОНТ" или „Спиди“ с наложен платеж . Транспортните разходи за поръчки до 100 лв. са както следва: при доставка на адрес -  6.50 лв.(доставката се получава на следващия ден по графика за обслужване на съответното място от Спиди; при доставка до офис на "ЕКОНТ" -4,99 лв; при доставка до офис на "СПИДИ" - 4.50 за доставка на следващия  работен ден. Цената на доставката се прибавя към крайната сума на поръчката . За доставки над 100 лв. на територията на България  транспортни разходи не се начисляват .

Доставка до Гърция и Румъния  - за пратки до 1 кг - 10.80 лв, за пратки до 2 кг - 14.00 лв. Shipment to Greece or Romania <1kg - 10.80BGN, 1kg<2kg - 14.00BGN

Условия за доставка : За доставки над 100 лв. до офис на "Спиди" или "ЕКОНТ" транспортни разходи не се начисляват .

Срок за доставка до адрес  От зоната , в която попада Вашето населено място зависи и срокът за доставка ( след предаване на пратката на куриерската служба ). Срокът за доставка е между 1 и 4 работни дни в зависимост от вида , наличността на продукта и населеното място за доставка .Срок за доставка до офис на "СПИДИ" или "ЕКОНТ" - на следващия работен ден.

Сумата за минимална заявка е 10 лв.