Постоянни промокодове. За поръчки >130 лв - с MY5 спести 5 лв.  > 200 лв - с MY10 спести 10 лв. > 300 лв - с MY20 спести 20 лв.  > 500 лв - с MY50 спести 50 лв.  > 800 лв - с MY100 спести 100 лв. Промокодовете важат и за стоки в промоция.
Категории
Мъжки парфюмни мостри и отливки
В наличност
Дизайнер: Tiziana Terenzi
Аромати: амброви, ванилов, дървесни, зелени, карамелен, кехлибарен, мускусни, плодов, пудрен, сладък, цветни Ароматни нотки: бергамот, ванилия, дървесни нотки, захарен памук, зелени нотки, кехлибар, кокос, мускус, праскова, пясък, цветни нотки Граници на цени: 0 - 20 Тип продукт: парфюм Пол: Мъж, Жена, Унисекс
Милилитри:
999лв 799 лв бр.
Опростена поръчка
Tiziana Terenzi Tabit Unisex Extrait de Parfum 

Година на лансиране на Tiziana Terenzi Tabit Unisex Extrait de Parfum: 2016
Аромат: унисекс, цветен, дървесен, мускусен, сладък, пудрен, плодов, ванилов, кехлибарен, карамелен, зелен

Връхни нотки: зелени нотки, бергамот

Средни нотки: праскова, цветни нотки, пясък, кокос

Базови нотки: мускус, захарен памук, дървесни нотки, ванилия, кехлибар

Трайност на аромата Tiziana Terenzi Tabit Unisex Extrait de Parfum: 9.5/10
Сила на аромата: 8.8/10

Tiziana Terenzi Tabit Unisex Extrait de Parfum е аромат, който въплъщава духа на приключението, пренасяйки ни в свят на безкрайна красота и чудеса. Tabit олицетворява красотата и богатството на природата. Той е истинско пътешествие към вълшебни и чаровни светове. Този парфюм е уникално съчетание от свежест, сладост и чувственост, който освежава и вълнува сетивата.

В началото на аромата, връхните нотки отразяват силата на природата и енергията на сърцето. Зелените нотки въвличат сетивата в свежест и енергия, като събуждат чувствата и ума. Бергамотът допълва този свеж ароматен акорд със своята цитрусова сладост, която добавя плътност и блясък.

Продължавайки към сърцето на аромата, средните нотки разкриват нюанси на чувственост и екзотика. Прасковата привлича със своята сладост и сочност, като пренася в изобилен и жизнен свят на плодови наслади. Цветните нотки добавят романтичен акцент към композицията, като я оживяват с нежност и женственост. Пясъкът и кокосът придават аромат на екзотика и приключение, като въвличат сеитвата в свят на необятни простори и невероятни приключения.

Базата на Tabit е обвита в топлота и интимност. Мускусът придава дълбочина и интензивност на аромата, като го прави по-примамлив и изискан. Захарният памук добавя сладост и нежност към композицията, като я обгръща с мекота и уют. Дървесните нотки и ванилията придават структура и характер на аромата, като му придават траен и запомнящ се завършек. Кехлибарът допълва базата с топлина и блясък, като я прави още по-пленителна и обаятелна.

Tiziana Terenzi Tabit Unisex Extrait de Parfum е идеален както за мъже, така и за жени. Този парфюм е подходящ за носене през целия ден, предлагайки уникално и изискано ароматно изживяване.

Tiziana Terenzi Tabit Unisex Extrait de Parfum представлява неповторимо ароматно пътешествие, което омагьосва носителя си със своите интензивни и изискани ароматни нюанси. Този парфюм е символ на приключенския дух, който създава неповторимо ароматно преживяване за носителя си.
На Вашето внимание: За поръчки по телефона + Viber  0899 111 737 WhatsApp +359 899 111 730
За поръчки и въпроси по електронна поща, както и всички останали въпроси: sales@starcorp.bg
Работното време на консултантите е от 9:00 до 16:00 часа.

Продукти от същия дизайнер