Постоянни промокодове. За поръчки >130 лв - с MY5 спести 5 лв.  > 200 лв - с MY10 спести 10 лв. > 300 лв - с MY20 спести 20 лв.  > 500 лв - с MY50 спести 50 лв.  > 800 лв - с MY100 спести 100 лв. Промокодовете важат и за стоки в промоция.

Ароматно лято – топ 5 парфюма на Bvlgari

Ароматно лято – топ 5 парфюма на Bvlgari
Лятото е онзи вълнуващ сезон, който предизвиква взрив от емоции. Лятото ни кара да се чувстваме готови за приключения. Ставаме по-смели, по-дръзки. Дори сменяме парфюма.

Парфюмите през този сезон сякаш развиват своя аромат по-дълго време. Той е в синхрон със свежото и леко тръпчиво настроение, което ни обхваща. Цитрусовите аромати носят вдъхновението на вечно зелени листа, с обещание за сладост. Водните – на нещо свежо. Има аромати, които създадени за летните нощи, когато бризът ги разнася около нас.

Желаете ли вашият парфюм да развие своите нотки изцяло? Съобразете това, и го сложете няколко часа по-рано. Дайте му възможност да узрее и да се разкрие, да разкрие вас

Предлагаме на вашето внимание специална селекция от парфюми, които носят свеж аромат. Марката е Булгари (Bvlgari).

Безспорно цитрусовите парфюми на Bvlgari запленяват. Понасят ни в облак от екзотика и ни галят деликатно. Тази нотка с разкрива постепенно.

1. Mon Jasmin Noir Bvlgari (Булгари Мон Жасмин Ноар)
https://www.starcorp.bg/productbg/110

В горната част този превъзходен дамски парфюм се отличава със сочни цитрусови нотки. В същото време, Mon Jasmin Noir е най-добрият жасмин от Bvlgari. Елегантен и красив, достоен за подарък. Твърди се, че е перфектният парфюм за ... студено време. Ние ви предлагаме да го опитате като лятно предложение

2. Дамски парфюм Bvlgari Rose Essentielle For Her

Едно превързходно решение, копето владее пазара вече 15 години.
Ароматът на този определено дамски парфюм е цветен. Надделява розата, комбинирана с теменужки и горски плонове. Средните нотки се допълват от мимоза и жасмин. Базовите са мускус и сандалово дърво.  Беатрис Пике е дизайнерът на това великолепие. Парфюмът е подходящ за подарък.

3. Bvlgari Goldea Roman Night Eau de Parfum
https://www.starcorp.bg/productbg/1871
Екзотичният Булгари Голдеа Роман Найт е представен през 2017. Този великолешен дамски парфюм с преобладващ флорално мускусен аромат. 
Ароматът се оценява като символ на съвременна дама – интригуваща и смела, спонтанна – жена, която отстоява своя избор.

4. Omnia Indian Garnet Bvlgari for women
https://www.starcorp.bg/productbg/1867 - екстравагантен! Като аромат и нотки, като визия, е подходящ за подарък. Дори да го подарите на себе си. Парфюмът е създаден с вдъхновение от Индия – едновременно благороден и мистичен. Аромат на подправки създава това усещане. Ориентът се появява с цитруса. Мандарина и портокал са ясно доловими елементи, които ще различите. Дизайнер на този аромат е Alberto Morillas.

5. Bvlgari Omnia
https://www.starcorp.bg/productbg/835
Този парфюм на Булгари е за дами с изградена индивидуалност и самочувствие. Bvlgari Omnia е класика. Уникално единство от чувствеността на Ориента и елегантността на Запада.
Дизайн във всеки детайл. Екстравагантен аромат в екстравагантен флакон. Кръгове, преплетени в символа на безкрайността са достойна опаковка за този великолепен парфюм с дизайнер Alberto Morillas.

Когато говорим за дамските парфюми на Bvlgari, то изключителен ацкцент поставяме на факта, че те са разнообразни в композициите. Въз основа на личния вкусове, съобразено със сезона и конкретния стил, ще откриете това, което търсите.

Всеки един от посочените по-горе дамски парфюми са налични при нас, и вие можете лесно и бързо да ги поръчате. Всички продукти Bvlgari  са тук: https://www.starcorp.bg/manifacturerbg/22

Галерия

Стани част от нашия свят

Абонирай се и открий света на Starcorp и неговите специални предложения