Постоянни промокодове. За поръчки >130 лв - с MY5 спести 5 лв.  > 200 лв - с MY10 спести 10 лв. > 300 лв - с MY20 спести 20 лв.  > 500 лв - с MY50 спести 50 лв.  > 800 лв - с MY100 спести 100 лв. Промокодовете важат и за стоки в промоция.

Как да изберем подходящия парфюм

Как да изберем подходящия парфюм
Изборът на парфюм е деликатен момент. Необходимо е да имаме предварителна информация.

Ето и нашите препоръки:


При избор на парфюм не се препоръчва да се пробват повече от 3 аромата.

Започнете от най лекия. Преминете към по-тежките.

Върху кожата парфюмът се променя с времето. Ароматът, който ви се е струвал невероятен, се променя, и може да се прояви нюанс, който да ви е неприятен. Само кожата дава възножност на парфюма да разкрие докрай.

Не се препоръчва да разтърквате капката на парфюма с пръст по кожата. Това нарушава нормалния процес на изпарението. Не си доближавайте носа към мястото на парфюмираната китка, от разстояние по-добре се оценява „ореола” на парфюма.

Колко дълго се запазва ароматът в шишенцето?


Ароматът на парфюма се запазва в продължение поне на 3 години. След това ароматното масло започва да отслабва и променя качествата си. Важно е да съхранявате парфюмите в оригиналните им картонени кутийки. Не ги излагайте на директна слънчева светлина. Не ги подлагате на резки температурни промени.

Какво означават понятията върхови, сърцеви и базови нотки?


Създателите на аромати съчетават няколко съставки, за да оформят определено ухание на парфюма. Затова те комбинират специално подбрани нотки, които разгръщат своето ухание в различно време. Върховите нотки са най-леки – те се усещат в момента на слагане на парфюма. След десетина минути ще почувствате сърцевите нотки, а след около час ще усетите трайните базови нотки на уханието, което сте избрали. Затова е препоръчително да бъдете с един парфюм поне за час, след което да решите дали той е подходящ за вас.

Стани част от нашия свят

Абонирай се и открий света на Starcorp и неговите специални предложения