Постоянни промокодове. За поръчки >130 лв - с MY5 спести 5 лв.  > 200 лв - с MY10 спести 10 лв. > 300 лв - с MY20 спести 20 лв.  > 500 лв - с MY50 спести 50 лв.  > 800 лв - с MY100 спести 100 лв. Промокодовете важат и за стоки в промоция.
Категории

Bvlgari Aqva Eau de Toilette For Men

Парфюми
В наличност
Дизайнер: Bvlgari
Аромати: ароматни, водни, дървесни, лавандулов, морски, пикантен, пудрен, свежи, цитрусови Ароматни нотки: водорасли, градински чай, дървесни нотки, кедър, кехлибар, лавандула, мандарина, памуково цвете, пачули, петитгрейн, портокал Граници на цени: 0 - 20, 75 - 100, 100 - 125 Тип продукт: тоалетна вода Пол: Мъж
Милилитри:
8900 лв бр.
12990 лв бр.
21200 лв бр.
Опростена поръчка
Bvlgari Aqva Eau de Toilette For Men 
Година на лансиране Bvlgari Aqva Eau de Toilette For Men: 2005
Аромат: мъжки, цитрусов, морски, ароматен, воден, дървесен, лавандулов, свеж, пикантен

Връхни нотки: мандарина, портокал, петитгрейн

Средни нотки: водорасли, лавандула, памуково цвете

Базови нотки: вирджински кедър, дървесни нотки, пачули, градински чай, кехлибар

Трайност за аромата Bvlgari Aqva Eau de Toilette For Men: 8.2/10
Сила на аромата: 5.5/10

Bvlgari Aqva Eau de Toilette For Men е изключителен парфюм, представен от реномирания италиански бранд Bvlgari, който въвежда уникалния свят на мъжката парфюмерия. Този аромат е вдъхновен от морето и подчертава свежестта и енергията на океана, представяйки същевременно мъжественос и хармония.

Началото на Bvlgari Aqva Eau de Toilette For Men е облечено в свежи и пикантни нотки. Ароматът се отваря със свежи акорди на мандарина, портокал и петитгрейн, които придават на парфюма блясък и енергия. Тези свежи и цитрусови нотки осигуряват динамичен и стимулиращ старт на аромата.

Сърцето на този парфюм е изпълнено с морски и водни нюанси, които придават на аромата свежест и жвот. Ароматни акорди на водорасли, лавандула и памуково цвете оставят усещане за бриз от океанската свежест и дълбочина, вдъхновявайки със своята интензивност и хармония.

Базата на Bvlgari Aqva Eau de Toilette For Men се състои от дървесни нотки и предлага стабилност и дълготрайност на аромата. Акордите на вирджински кедър, дървесни нотки, градински чай, кехлибар, съчетани с пачули придават на парфюма интригуващ завършек, който оставя приятно ухание и дълготрайност.

Дизайнът на бутилката е съвършенство на елегантността, което е характерно за марката Bvlgari. Чистият дизайн и модерната визия допълват изискаността на аромата.

Bvlgari Aqva Eau de Toilette For Men е подходящ за мъжете, които ценят свежестта, мъжествеността и динамичността в парфюмерията. Този аромат е идеален както за ежедневно ползване, така и за специални събития, като предоставя на носителя си стил и класа.

Носенето на Bvlgari Aqva Eau de Toilette For Men е като дълбоко поглъщане в свежестта и живота на океана. Този парфюм е израз на мъжественост, вдъхновяващ с чистотата си и способността да предизвика усещания за свежест и енергия в душата на носителя си.
На Вашето внимание: За поръчки по телефона + Viber  0899 111 737 WhatsApp +359 899 111 730
За поръчки и въпроси по електронна поща, както и всички останали въпроси: sales@starcorp.bg
Работното време на консултантите е от 9:00 до 16:00 часа.

Продукти от същия дизайнер