Постоянни промокодове. За поръчки >130 лв - с MY5 спести 5 лв.  > 200 лв - с MY10 спести 10 лв. > 300 лв - с MY20 спести 20 лв.  > 500 лв - с MY50 спести 50 лв.  > 800 лв - с MY100 спести 100 лв. Промокодовете важат и за стоки в промоция.
Категории
Дамски парфюмни мостри и отливки
В наличност
Дизайнер: Creed
Аромати: дървесни, животински, ирис, мускусни, пудрен, роза, сладък, тубероза, цветни Ароматни нотки: жасмин, ирис, мускус, пралин, праскова, роза, сандалово дърво, тубероза, цвят от портокал Граници на цени: 0 - 20 Тип продукт: парфюм Пол: Жена
Милилитри:
1499 лв бр.
Опростена поръчка
Creed Wind Flowers Eau de Parfum For Women


Година на лансиране на Creed Wind Flowers Eau de Parfum For Women: 2021
Аромат: дамски, цветен, сладък, пудрен, мускусен, роза, тубероза, дървесен, ирис, животински

Връхни нотки: жасмин, портокалов цвят, праскова

Средни нотки: жасмин самбак, роза, тубероза

Базови нотки: мускус, портокалов цвят, пралин, ирис, сандалово дърво

Трайност на аромата Creed Wind Flowers Eau de Parfum For Women: 8.1/10
Сила на аромата: 6.6/10

Creed Wind Flowers Eau de Parfum For Women е аромат, който превръща красотата на цветята в уникален и изискан парфюм. Създаден от майсторте на къщата Creed през 2021 година, този аромат представлява изключително дамско ухание, което обгръща сетивата със своята нежност и елегантност.

Началото на Creed Wind Flowers е озарено от свежите и ароматни нотки на жасмин, портокалов цвят и праскова. Тези цветни и плодови акорди придават на парфюма интензивност и изразителност, създавайки впечатление от енергия и жизненост.

В сърцето на аромата се разкрива богата и сладка мелодия от жасмин самбак, роза и тубероза. Тези цветни нотки се допълват една с друга, създавайки чувствена и привлекателна атмосфера, която привлича вниманието и оставя неповторимо впечатление.

Парфюмът завършва със завладяващата топлина на базовите нотки от мускус, портокалов цвят, пралин, ирис и сандалово дърво. Тези пленителни и обвиващи нотки придават на аромата дълбочина и структура, като го правят неповторим и изключително привлекателен.

Creed Wind Flowers Eau de Parfum For Women е идеален за всяка жена, която търси изискан и женствен парфюм, който ще я направим незабравима. Той е подходящ за ежедневно носене, както и за специални поводи, като подчертава усещането за красота и стил.

Със своята изключителна комбинация от цветни и плодови нотки, Creed Wind Flowers Eau de Parfum For Women е истинско произведение на изкуството в света на парфюмерията. Този парфюм не само омайва сетивата, но и представлява израз на красотата и елегантността.
На Вашето внимание: За поръчки по телефона + Viber  0899 111 737 WhatsApp +359 899 111 730
За поръчки и въпроси по електронна поща, както и всички останали въпроси: sales@starcorp.bg
Работното време на консултантите е от 9:00 до 16:00 часа.

Продукти от същия дизайнер