Филтри
Тип продукт
Пол
6.00 29.00
Категории

Phytocode

(18 Продукти)
Сортирай по:

Фитокод / Phytocode

От незапомнени времена хората са се лекували с растения и са ги използвали за хубава кожа и коса. И колкото повече данни се появяват за невероятната сложност на функционирането на живите системи, за тясното взаимодействие на клетките на организма и за законите, по които те живеят, толкова по-ясно става, че човек едва ли някога ще е в състояние да измисли нещо по-добро от уникалните рецепти създадени от природата.

В търсенето на най-добрите нови и ефективни натурални съставки, Phytocode се обърна към водещи български и световни фирми – от Германия, Франция, Италия, Швейцария, САЩ, в областта на производството на изходни суровини за козметичната индустрия, като се довери на техния дългогодишен опит и иновативност.

Тези фирми навлизат все по-дълбоко в тайните на растенията и извличат най-доброто от тях, което може да намерите в продуктите на Phytocode.

Съвременната жена все по-често се насочва към натуралните козметични продукти и с тяхната безвредност. В света на козметиката Фотикод водещото послание е Природа-Иновация-Баланс”. Фирмата влага познания и опит в производство на натурални продукти.  Днес е важно грижата за личното здраве и красота да са неразривно свързана с екологична ангажираност.

Фитокод / Phytocode са нови стандарти за полезност и нов стил при избор на козметика.